Over mij

Op deze pagina lees je meer over mij. Mijn naam is Corelle Bökenkamp. Ik ben geboren in 1965 op een manege in Muiderberg. Mijn ouders waren ondernemers en druk met hun bedrijf in Amsterdam. Zelf was ik elke dag op de manege te vinden. Met mijn hooggevoeligheid voelde ik mij veilig en ontspannen bij de paarden. De paarden waren en zijn nog steeds mijn grote passie en leermeester. Ik kan zeggen dat ik als jong meisje echt de mooiste jeugd heb gehad tussen de paarden.

Over mij

Over mij, in het dagelijks leven

In het dagelijks leven op school en later op mijn werk voelde ik mij niet prettig. Ik had last van mijn gevoeligheid en probeerde mij er voor af te sluiten, maar het voelde toen als ‘overleven’. Ik ging alles uit de weg waar ik angstig, onrustig of gestresst van werd. Wel kon ik altijd alles kwijt bij de paarden, maar echt leven en genieten deed ik toen niet.
Tot dat mijn zoon in 2003 geboren werd! Hij was mijn spiegel. Een heel bijzonder mannetje, maar ook heel gevoelig en onzeker. Ik wilde niet dat hij zich ook zo zou gaan voelen als ik en tegen dezelfde dingen aan zou lopen. Ik wilde voor mezelf en zeker ook voor hem gaan veranderen.

Het is geen eenvoudige tijd geweest. Ik heb pittige en moeilijke beslissingen moeten nemen. Ik ben begeleid en ondersteund door iemand die mij echt inzichten in mezelf heeft gegeven. Waardoor ik ging begrijpen waarom ik mij zo voelde en waarom ik zo reageerde. Ik heb veel cursussen, trainingen en workshops gevolgd om mezelf te ontwikkelen en te groeien in vertrouwen. Allemaal om sterker te worden, zodat ik durfde te gaan kiezen voor mezelf, mijn geluk en mijn passie.
Mijn passie is mensen en dieren begeleiden een prettig leven te leiden. Alle kennis die ik heb opgedaan voor mezelf, gebruik ik nu voor andere mensen. Al mijn eigen ervaringen geven aan waarom ik zo ben in mijn werk. Ik coach mensen om gelukkig te zijn in hun leven waardoor lichamelijke klachten zullen gaan verdwijnen. Met de workshops met paard voor ouder en kind geef ik veel inzichten.

Werkwijze

Ik begeleid angstige en gevoelige paarden en mensen om zo een prettig leven te kunnen leiden. Ik werk met de holistische benadering, want ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest samen gaan. De mooie Bach Bloesem remedies geven hierbij steun in het groeiproces, zodat het makkelijker verloopt.
Met mijn healingen en magnetiseren geef ik vertrouwen, ontspanning en klachten verminderen hierdoor. Mijn kaarten en pendel geven veel informatie en inzichten. Mijn passie is mensen en dieren helpen een mooi leven te kunnen hebben.

Je weet nu meer over mij. Meer informatie over de workshop kun je vinden op deze pagina.