Workshops met paard voor ouder en kind

Workshops met paard voor ouder en kind

Workshop met paard voor ouder en kind (ongeveer 8 – 16 jaar). Energie gebruiken van het paard. Ben jij de ouder van een prachtig gevoelig kind? Een kind wat…

  • Helemaal zichzelf kan zijn bij dieren?
  • Graag in een rustige omgeving is met bijvoorbeeld een rustig vriendje of vriendinnetje?
  • Het heerlijk vindt om thuis te zijn omdat het daar veilig voelt, maar op school of een andere drukke plek zich niet echt prettig voelt?
  • Druk, nerveus of angstig wordt door alles wat tegenwoordig allemaal moet en hierdoor weinig vertrouwen heeft in zichzelf en zich niet zo prettig voelt op het moment?
  • Ben je op zoek naar hulp voor je kind en zoek je als ouder naar tools om je kind beter te kunnen begrijpen en helpen?

Als ouders voelen we onszelf soms machteloos. Hoe kunnen we ons kind het beste helpen? Wat is er precies aan de hand. Wat vindt hij/ zij precies zo lastig in het leven. Je bent verdrietig, want andere mensen begrijpen de situatie niet goed waar jullie samen in zitten.
Je blijft advies vragen of uitleg geven aan mensen. Leraren zeggen het is een fantastisch lief kind. Dat is fijn om te horen en dat weet je zelf ook, maar thuis zie je hoe moeilijk het leven soms is voor je kind. Ik heb mij ook zo gevoeld met mijn mooie bijzondere zoon.

Workshops met paard voor ouder en kind

De workshop is een leuke ontspannen ervaring voor ouder en kind, voornamelijk gericht op het kind, maar heel zinvol en leerzaam voor de ouder. Op een ongedwongen manier zullen we Warry in gaan zetten en leuke oefeningen gaan doen. Paarden willen mensen graag helpen en spiegelen onze onbewuste moeilijke levensstukken. Zonder lastige woorden geven paarden informatie aan ons door via lichaamstaal.

Je zult je kind beter gaan begrijpen en kunnen helpen na de workshop met paard voor ouder en kind. Jouw kind zal zichzelf beter begrijpen en ook weten wat het leven makkelijker maakt voor hem/ haar. Ik werk per workshop met 1 ouder en 1 kind om een mooie veilige omgeving te garanderen. De workshops duren gemiddeld 2 uur en zijn op verschillende dagen en tijden af te spreken in Zeewolde, Flevoland.

Op deze pagina lees je meer over mij.